11 Håsta IBK (Pantamera P12 (03-04)) 0 0 0 0 0

10:30

Timrå IBC P04

Referat: Moälvens IBK P03 - Timrå IBC P04

Lite sen med referatet mot Moälven.
Vi kommer ut starkt och rullar bra boll gör 1-0 genom Albin efter 1:39 kvitteringen kommer bara 2 min efter , men vi forsätter att trumma på och rullar faktiskt ut dom stora stunder i denna period vi gör 3 mål till och går till paus vila med en 4-1. Andra perioden rullar på som den första vi rullar boll och dom får jaga vi gör 2 mål i den här perioden och ökar därmed till 6-1 inför tredje.
Där kommer dom ut lite hårdare och reducerar 2 gånger till 3-6 men där tog de roliga slut för Moälven vi gör 2 mål till och moälven 1 så matchen slutar 4-8 till oss.

Vi får beröm av våran motståndarlagledare som säger att vi var värdiga Seriesegrare och spelar en rolig och bra innebandy och då känner vi ju att vi har lyckats att skapa både bra spel och en gemenskap i denna otroliga grupp vi är, vi jobbar och sliter för varandra och har en bra närvaro på träningarna.

Bra i dag var vår lilla klubb knäckare Albin Andersson som mäktade med 4 mål 1 ass
Men som sagt hela laget ska ha beröm denna helg bra och rolig innebandy av samtliga.